5 planten die makkelijk overleven in de badkamer

Maak van je badkamer een echte urban jungle. Op Instagram zie je prachtige badkamers die volstaan met planten. Maar welke planten overleven makkelijk in de badkamer? Door de hoge luchtvochtigheid in de badkamer kan niet elke plant in de badkamer geplaatst worden. Gelukkig is er nog volop keuze in planten die hier wel tegen kunnen.

1. Aloë Vera
De Aloë Vera is een vetplant en perfect voor in de badkamer. Deze plant heeft niet veel water nodig en is erg makkelijk in onderhoud.

2. Vrouwentong / Sanseveria
Op nummer 2 staat de sanseveria. Dit is ook een perfect plantje voor in de badkamer. Deze is ijzersterk en heeft weinig onderhoud nodig.


3. Graslelie
De graslelie zorgt ervoor dat de lucht gezuiverd word in je badkamer. Deze plant is erg populair en voelt zich het fijnst op een lichte plek, maar kan niet goed tegen direct zonlicht.

4. Drakenplant
Nog een topper voor in de badkamer, de drakenplant. De Dracaena is verkrijgbaar in verschillende soorten. Deze plant kan goed tegen hoge luchtvochtigheid.

5. Lepelplant
De lepelplant geeft extra sfeer in de badkamer door haar mooie witte bloemen. Deze plant is ook zeer makkelijk in onderhoud.


Bekijk onze badkamerplanten

Featured products

Anthurium jenmanii ‘Green Passion’
Anthurium jenmanii ‘Green Passion’
Sale price€ 59,95
Specificaties
90 CM
27 CM
Ananas ChampacaAnanas Champaca
Ananas Champaca
Sale price€ 29,95
Specificaties
55 CM
14 CM